Standardele aberante din showbiz impun standardul slăbănoagelor fără forme dar nu toată lumea este de acord: https://www.comentator.ro/fusion/645-vedete-care-fac-foamea-si-farmecul-modelelor-xxl< /strong>
Draga Olteanu mi-a explicat cândva ce fel de brânză trebuie folosită pentru cea mai bună rețetă de plăcintă: https://www.comentator.ro/fusion/654-balada-culinara-pentru-draga-olteanu
Supermodelul Bella Hadid le arată fanilor care sunt preferințele sale alimentare și cea mai bună dovadă o reprezintă ce are în frigider. Vedeta în vârstă de 24 de ani a postat pe Instagram stories două imagini în care se vede frigiderul plin cu cumpărături. „Dacă cineva vrea să-i fac cumpărăturile și să-i organizez frigiderul, lucrez dimineața”, a scris ea. Din imaginile postate răzbate preocuparea modelului pentru o alimentație sănătoase: în frigider se văd cutii cu morcovi tăiați, țelină, afine, zmeură, dar și humus, ordonate pe un raft.
Surpriză, însă! Modelul are și câteva produse mai puțin sănătoase – iaurturi cu fructe și gem, dar și un pachet de salam și brânză topită.
Bella este obsedată și de băuturile organice, preferatele ei fiind băutura elixir Kombucha organică (o cultură de 12 specii de microorganisme care convieţuiesc în simbioză), băuturile organice și apă de cocos, dar își permite și niște plăceri vinovate: în frigiderul ei se văd și câteva cutii de băuturi carbogazoase San Pellegrino, remarcă Daily Mail.
În vară, Bella Hadid a declarat că obișnuiește să-și modifice dieta în funcție de prezentările de modă. Când nu are un show, ea renunță la restricții și își face toate poftele. „Chiar acum dieta mea include pizza, așa că în ultima vreme numai asta am mâncat în fiecare zi. Vă garantez, în fiecare zi. Sau hamburgeri, cartofi prăjiți, cheesburgeri. Dacă vrei să mănânci pâine, mănâncă pâine”, a spus vedeta pentru WWD. De aceea, la 1,75 metri, greutatea ei oscilează între 54 și 59 de kg! Dar, dacă vrea, Bella își revine rapid la greutatea optimă, combinând dieta cu mișcarea.
În octombrie anul trecut, Bella Hadid a declarat că face zilnic 15 minute de exerciţii cardio. Ea a mai spus că îi place să alerge, să facă yoga, Pilates şi să se plimbe pe străzile din New York, dar şi călăria, pe care o practică încă de când avea doar doi ani.
Medicul nutritionist Charles Passler, cel care are grijă și de Adriana Lima sau Naomi Watts, a dezvăluit pentru People care este dieta pe care o urmează Bella Hadid pentru a fi mereu pregătită pentru o prezentare. „Este important să le învăț să își schimbe stilul de viață în unul care le permite să își păstreze obiectivele, indiferent că este vorba de un somn mai bun sau de o greutate mai bună sau sport și hidratare.”
Având în vedere organismul Bellei și stilul ei de viață, doctorul a creat un regim bogat în grăsimi și în proteine, dar slab în carbohidrați.
„Este proteină potrivită, grăsime potrivită și multe, multe legume fără amidon. Aceasta este, de obicei, cea mai simplă și sigură metodă pentru a te asigura că o persoană se menține”, a spus acesta. Doctorul a adăugat: „Dacă mănânci mulți carbohidrați, împreună cu proteine și grăsimi, corpul va folosi mai întâi carbohidrații pentru a se hrăni. Corpul iubește carbohidrații, așadar el îi va reține și când nu vei avea nevoie de mai multe resurse, organismul va transforma caloriile extra venite de la grăsime și proteine în grăsime a corpului”.
În plus, el explică că, deși avem impresia că acești carbohidrați ne dau energie, adevărul este altul. „Prin eliminarea carbohidraților și consumarea proteinelor și a grăsimii, nu doar că vei menține un nivel scăzut al caloriilor, dar vei avea un nivel stabil de energie”.
Ce este recomandat să mănânci? Doctorul nutriționist a explicat că există câteva alimente foarte bune dacă vrei să îți păstrezi silueta într-un mod sănătos: „O dietă care include pește mai bun și grăsimi mai bune, de exemplu consumul de somon, poate fi foarte bună, iar un alt lucru pe care îl poți mânca sunt grăsimile sănătoase din avocado și nuci. Grăsimile sănătoase dau o senzație de sațietate, hrănesc creierul și îți dau o energie de lungă durată.”
Vă pot ajuta și rețetele din aceste cărți:
Alfabetul mâncării sănătoase
Retete vegetariene cu „gust” de carne
Retete exotice cu peste si fructe de mare „pe gustul românilor”